X
تبلیغات
++[ P O U Y A ]++ از هر دری سخنی - دستور درست کردن ذرت مکزیکی در خانه

++[ P O U Y A ]++ از هر دری سخنی

دستور درست کردن ذرت مکزیکی در خانه

 

ذرت مکزیکی رو حتماً نباید توی خیابون خورد. می شه اونو خیلی راحت توی خونه درست کرد. ذرت همون بلال خودمونه که عصرهای تابستون کبابش می کردیم و توی آب نمک می غلطوندیم و گاز می زدیم. حالا این ورژن جدید بلاله !

مواد لازم :

ذرت دانه دشده

سس سفید

آویشن

فلفل سیاه

قارچ

کره

روغن زیتون (درصورت تمایل)

لیموی تازه یا آبلیمو

طرز تهیه :

برای پختن ذرت که یه خوردنی سفته، چند تا راه وجود داره. از جمله :

**************************************************

ذرت يكي از ممهمترين غلات مصرفي مردم جهان به شمار مي رود و انواع متفاوتي دارد..ذرتي كه معمولا در ايران كشت مي شود سفت و دير پز است اما اخيرا انواع ديگر ذرت نيز در كشور كشت مي شود كه در باراز فروش به ذرت امريكايي معروف است .

 

TinyPic image

 

به هر حال براي پخت ذرت روش هاي متفاوتي وجود دارد

يكي از روش هاي طبخ ذرت اين است كه كاكل ذرت را در اورديد**بلال ها را با همان غلاف سبزشلن درون اب بخيسانيد حدودا 20 تا 30دقيقه سپس اناه را به دو روش مي توانيد طبخ كنيد يا به مدت حدودا 4 دقيقه درون ماكروويو بگذاريد

 

TinyPic image

 

راه ديگر استفاده از باربيكيو است كه بلال ها را با همان پوست سبزشان که قبلا خیسانده ایید  كباب كنيد نتيجه اين مي شود كه بلال ها تقريبا بخار پز مي شوند و بسيار نرم و خوشمزه مي گردند

 

TinyPic image

 

TinyPic image

 

روش ديگر اين است كه ذرت ها دان بكنيد

 

 

TinyPic image

 

در ازاي حدودا 30 بلال 4/3 پيمانه شكر و 8/1 پيمانه نمك و 7 پيمانه اب بريزيد خوب بپزيد سپس ابكش كنيد ( حال اين ذرت ها براي فريز كردن مناسب هستد)

 

TinyPic image

 

با اين ذرت ها مي توانيد ذرت مكزيكي ( دكه هاي فروش ذرت مكزيكي!عينهو قارچ از هر كجا سر در اورده اند ) درست كنيد كه بواقع هيچ چيزي نيست جز ذزت نمك و ادويه و كره ! و احيانا هر چيز ديگري كه شما طلب كنيد

 

** 

کاکل ذرت خواص دارویی بسیاری دارد حیف است که انها را دور بی اندازید انها را خشک کنید و به عنوان یک جوشانده مدر که تمیز کننده کلیه ها است استفاده کنید

**************************************************

البته یک روش دیگه هم هست :

ذرت ها رو دونه کنید. اگر خواستید همونجا استفاده کنید وگرنه می تونید توی فریزر بگذارید. هر وقت هم خواستید از فریزر در بیاورید و بگذارید یخش آب بشه. سپس با مقداری آب، درون زودپز بپزید.

راستش من بخارپز ندارم. ولی می شه با روش سنتی (!) اونو بخارپز کرد. ابتدا یکی دو ساعت ذرتها رو می ریزیم توی زودپز تا حسابی بپزه. سپس ذرت ها رو توی یه آبکش فلزی می ریزیم و می ذاریم روی یه قابلمه که تا نصفه آب داره. بعد قارچها رو تیکه می کنیم و لابلای ذرت ها می ریزیم. درش رو می بندیم تا حسابی با بخار بپزه :

ذرت مکزیکی

اگر وقت زیاد داشتید، دیگه تو زودپز نریزید. از همون اول، با همین روش بخارپزش کنید. بعد از اینکه قارچها پخته شد (ذرت ها که قبلاً پخته بودند) ، توی یه کاسه سس اونو درست می کنیم. سس سفید رو با فلفل سیاه و آبلیمو و  آویشن و کره و اگه دلتون خواست با روغن زیتون قاطی می کنیم. به نظر من تمام مزه این خوردنی، به فلفل سیاه و آویشنه. سپس ذرت ها رو توی سس می ریزیم و حسابی اونها رو مخلوط می کنیم. اگر کسی مزه کره رو بیشتر دوست داشت، می تونید یه تیکه کره روی ذرت هاش بگذارید. کره خودش با گرمای ذرت آب می شه.

ذرت مکزیکی

نوش جان ؛ گوارای وجود !

 


منبع : http://lilian2323.blogfa.com

 

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم خرداد 1387ساعت   توسط +[ POUYA ]+